Met Rauw Impro brengt Rauw Theater improvisatievoorstellingen. Dit kan vanuit een vast thema zijn, of helemaal zonder vooraf bepaalde grenzen. Vast element is dat het publiek mede bepaalt hoe de voorstelling verloopt. Voorstellingen met humor, vaart, verschillende emoties en onverwachte wendingen.

Na Cruise 'out of' Control zijn de zes spelers van Rauw Impro weer volop aan het trainen, meestal onder leiding van vaste trainer Sanne. Ze weten steeds beter welke richting ze op willen met hun speelstijl en dit willen ze u graag laten zien.

Rauw Impro: Camping leven

Zes spelers gaan, samen met ú, op vakantie naar de camping en maken de wildste, ontroerendste en grappigste dingen mee. U staat ook op de camping en ziet wat er zich allemaal afspeelt. Leuker nog, u mag als publiek mee de scene’s bepalen. Niets staat vooraf vast, de spelers improviseren elke scene. Deze voorstelling is gebaseerd op improvisatievormen van theatersport en ‘De Vloer Op’. ‘Camping leven’ wordt gespeeld op 16 mei op kwekerij de Pimpernel in de open lucht.