Logo Pimpernel

Na Cruise 'out of' Control is de groep van Rauw Impro weer volop aan het trainen geslagen. Ze weten steeds beter welke richting ze op willen met hun speelstijl. Inmiddels is er ook een vaste trainer bij gehaald.

Medio mei komen ze daarom weer met een nieuwe voorstelling:
Op de camping. De planning is dat ze op het terrein van de Pimpernel een openlucht voorstelling gaan geven. Houdt deze pagina goed in de gaten...

gallery/img_2351
gallery/img_2349
gallery/img_2350
gallery/cruise3

Avondrood: 18 april & 8-9 mei

 

Drie eenakters van Harry Smits

'Het komt er niet op neer hoe oud men is, doch hoe men oud is'

 

In de Eenakters van 'Avondrood' gaan we terug naar de jaren zeventig van de vorige eeuw. Toen was het heel gewoon dat je rond je zeventigste naar een bejaardenhuis vertrok. Helemaal wanneer je je partner had verloren. Je werd er goed verzorgt, kreeg je natje en je droogje en je had er aanspraak.

 


Met 'Opa is verliefd' laten we zien dat oud nog niet wil zeggen 'uitgeblust'. Tot grote schrik van de kinderen. Die kunnen zich niet voorstellen dat je op je oude dag nog verliefd wordt. Daarbij zijn ze bang dat de erfenis in gevaar komt. 

 

 

Bij 'Zeg het met bloemen' worden nabestaande geconfronteerd met de eenzaamheid van hun moeder. Een gegeven dat vandaag de dag nog steeds veelvuldig voorkomt. 

 

 

In 'Bloot slaat dood' tonen we dat oud niet persé wijzer hoeft te zijn. De mannen zijn ondeugend, de vrouwen preuts en de roddel is niet van de lucht. Ook in die jaren was het verzorgend personeel al overbelast.

Kaartverkoop